Op 30 november aanstaande, op de rand van de feestmaand december, zal op één van de mooiste locaties van de stad Zaltbommel, de Gasthuiskapel in de Gasthuisstraat, de eerste editie plaatsvinden van het door Lionsclub De Bommelerwaard georganiseerde evenement: That’s Live! 2019. Hoofdsponsor van dit evenement is G. Van der Ven Aannemingsbedrijf BV. Co-sponsoren zijn Tröne Seating BV en BM BodemManagement BV.

 

De naam “That’s Live! 2019”  is niet voor niets zo gekozen. Het evenement That’s Live! is als het leven zelf: plezierig, verdrietig, tastbaar, ongrijpbaar, maar voor de bezoekers altijd zinnen prikkelend en verrassend. De uitspraak: That’s Life (in ons geval geschreven als “Live”) draagt aan de ene kant iets berustends en melancholie met zich mee, aan de andere kant juist uitbundigheid en levensvreugde. Dat “Life” geschreven wordt als “Live” moet de directheid en dynamiek van het evenement onderstrepen.

Niets zal zo veranderlijk, zo verrassend zijn als “Live” itself. Zoals Frank Sinatra het al eens bezong:

That's life (that's life) that's what people say
You're riding high in April
Shot down in May
But I know I'm gonna change that tune
When I'm back on top, back on top in June

Dit jaar zal dit wervelende culinaire evenement vol entertainment u als bezoeker meevoeren naar Villa Verdi, of zo u wilt “Casa di Riposo di Guiseppe Verdi”, het rusthuis voor zangers en zangeressen in Milaan van waaruit de twee prachtige operazangeressen: Josephina Louise Hoogstad en Simone van Seumeren het leven bezingen van Anna en Elina. Twee gepensioneerde operazangeressen,  die samen met u terugblikken op hun jongere carrière dagen en hun vervlogen levens. Het verhaal van Anna en Elina wordt u mede verteld door de Zaltbommelse heer Alphons en wordt muzikaal omlijst door pianist Martin Weijland.

U gaat dit prachtige verhaal natuurlijk niet aanhoren op een lege maag. Door de avond heen zal onze cateraar u verrassen met een zinnenprikkelend menu uit de Zuid Afrikaanse keuken begeleid door zelf te selecteren wijnen uit onze met zorg samengestelde wijnkaart.

Het verhaal achter de wijnen

De wijnen worden u aanvullend in rekening gebracht op de toegangsprijs. Doel hiervan is op de eerste plaats om u op deze avond de wijnen te laten drinken die u zelf lekker vindt. Net zo belangrijk is echter dat de opbrengst van uw zelf geselecteerde wijnen direct geschonken zal worden aan het aan That’s Live! 2019 gekoppelde goede doel: de Stichting Opkikker. De stichting die lichtpuntjes biedt aan gezinnen met een langdurig ziek kind om weer de kracht te vinden om door te gaan.

Op 30 november staat er dus iets bijzonders te gebeuren in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. Iets waar je live bij wilt zijn. Een evenement waar u nog lang van zult nagenieten en waar nog lang over gesproken zal worden. Een evenement dat smaakt naar meer en is als het leven zelf!


Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar voor deze eerste editie die op voorhand al succesvol genoemd kan worden gezien de enorme belangstelling die er voor is!

Bestel uw kaarten a € 100,- per stuk door een mail te sturen naar: thatslive2019@gmail.com